• משופץ
SILPECWEE 20 Listova Toe Lak Za Nokte Trake Sjaj Pune Boje Naljepnice Za Nokte, Ljepljive Oblozi Za Nokte Pedikerski Skup s 1 kom. Пилочкой Za Nokte
zoom_in

SILPECWEE 20 Listova Toe Lak Za Nokte Trake Sjaj Pune Boje Naljepnice Za Nokte, Ljepljive Oblozi Za Nokte Pedikerski Skup s 1 kom.

ILS 17.98

במלאי
check זמין להזמנה

Idealan paket - 1×20 listova, ljepljive naljepnice za nokte( puna boja, sjaj) + 1 kom. turpija za nokte (kada ga dobijete, odmah možete stvoriti svoj čavao ). 14 DANA TRAJNOST - izrađen od 100% ovog laka za nokte, sigurna i štiti okoliš, ne kvari nokte (možete ga koristiti više od 14 dana ili duže, ako se koristi pravilno i u skladu s uputama).MODERAN DIZAJN – svaka traka za nokte ima 22 gljiva i 11 različitih veličina, pogodne za većinu ljudi.napravite jedinstvene nokte, kao profesionalni dizajner.JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA - naljepnice za nokte samoljepljive, možete ih staviti direktno na nokte.To je lako i štedi vrijeme.Isto tako jednostavno skinite ih, ako želite izbrisati.POGODAN je KAKO ZA PROFESIONALCE, TAKO I ZA LJUBITELJE - profesionalci mogu stvoriti više raznolik nail art za svog klijenta.Ljubitelji mogu brzo napraviti svoje omiljene nokte kod kuće.

ההצעות הטובות ביותר בקטגוריה..