• משופץ
Lutrija Lucky Ball Game Box: Kvadratnom Bonus Loptu Kontejner za Skladištenje Metalna Kutija za Donacije Neproziran Kutija za Glasovanje Savjeti Ponude Kartice za Prikupljanje sredstava ( 25x25x25cm )
zoom_in

Lutrija Lucky Ball Game Box: Kvadratnom Bonus Loptu Kontejner za Skladištenje Metalna Kutija za Donacije Neproziran Kutija za Glasovanje

ILS 43.34

במלאי
check זמין להזמנה

Oblik je super, vesela, više ugodan i pogodan je kako djeci, tako i odraslima.Visoko kvalitetni materijal i izuzetna izrada, snažan i izdržljiv u dugo vremena.Unatoč jednostavnosti dizajna, on je tako praktičan, kad ga koristite.Može se koristiti za mnoge prigode, kao što su godišnji sastanak, neke uredske aktivnosti i sl. Siguran i ekološki materijali, izdržljiva i gizdav, siguran i pouzdan, koristite se s povjerenjem.Opis : Ovaj proizvod je лотерейную kutiju, koja je dobro izrađen od visoko-kvalitetne i sigurne materijala, izdržljiv i trajan.Može se koristiti za lukavih primanja, godišnjih sastanaka, otvaranje lutrija i tako dalje Vrlo kompaktan i praktičan, jednostavan i izdržljiv.Karakteristike - Boje : crvena, Materijal : aluminijska legura, лакировочная odbora;- Veličina : 25. 00 X25. 00 X25. 00cm; 9. 82 X9. 82 X9. 82inch;- visoko kvalitetni materijal i izuzetna izrada, snažan i izdržljiv u dugo vremena.- Unatoč jednostavnosti dizajna, on je tako praktičan, kada ih koristite.- Oblik je super, vesela, više ugodan i pogodan je kako djeci, tako i odraslima.- Siguran i ekološki materijali, izdržljiva i gizdav, siguran i pouzdan, koristite se s povjerenjem.- Može se koristiti za mnoge prigode, kao što su godišnji sastanak, neke uredske aktivnosti i sl. Paket uključuje 1 x лотерейная kutija.

ההצעות הטובות ביותר בקטגוריה..