• משופץ
2 Kompleta narančaste i plave tvrtke pomoćne trake - kvalitetne эспандеры premium klase. Vježbe, istezanje, Pokretljivost i rad na klupu. Lagani, Srednje i Teške staze. Сверхмощные fitness-trake.
zoom_in

2 Kompleta narančaste i plave tvrtke pomoćne trake - kvalitetne эспандеры premium klase. Vježbe, istezanje, Pokretljivost i rad

ILS 79.05

במלאי
check זמין להזמנה

OPREMA ZA VJEŽBANJE IDEALNA JE ZA NEIZVJESNIM VREMENIMA U KOJIMA ŽIVIMO.Nikad još nije bilo tako važno imati priliku trenirati u SIGURNOM i BESPLATNE okruženju, koju možete kontrolirati.Izradite svoj vlastiti trening stanicu u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.Ako ste u pokretu, te prijenosni super i pluća trake se mogu koristiti na poslu, u parku ili, naravno, kod kuće.Ovaj pažljivo izabranim asortiman бандажей je dizajniran TAKO DA POBOLJŠATE SVOJ VOJNI POTENCIJAL, obuhvaćajući mobilnost i proteže se sve do razrade svake glavne grupe mišića za puni trening cijelog tijela.Odmah ćete dobiti besplatan pristup našem fitness zajednici, gdje smo postavili, a prikupili su STOTINE BESPLATNIH EDUKATIVNIH VIDEO zapisa i dobiti dnevne savjeti za trening, tako da možete dobiti najviše od svojih skupina.DOBITI BESPLATNE E-KNJIGE u VRIJEDNOSTI 97 DOLARA, koji će biti poslan na vas, zajedno s kartama, uključeni u vaše grupe, kako bi vam pokazati TISUĆE VJEŽBI, koje su sada nadohvat ruke.Premium kvaliteta izrađena od 100% lateksa.dizajniran i testiran, da bude čvrst i siguran. 90-DNEVNO JAMSTVO ZA POVRAT NOVCA BEZ PITANJA, BESPLATNO DOŽIVOTNO JAMSTVO.

ההצעות הטובות ביותר בקטגוריה..