• משופץ
Prijenosni Bežični Numerička Tipkovnica Punjiva s 2,4 G USB prijemnik Numerička Tipkovnica s 18 Tipke za numeričke tipkovnice Bluetooth za računalo,prijenosno računalo,ureda,trgovina i trajnosti.
zoom_in

Prijenosni Bežični Numerička Tipkovnica Punjiva s 2,4 G USB prijemnik Numerička Tipkovnica s 18 Tipke za numeričke tipkovnice Bluetooth

ILS 21.60

במלאי
check זמין להזמנה

【UDOBAN ERGONOMSKI dizajn】 : Dizajniran da stane srednje ruci i spriječiti naprezanje zgloba s kosim nagibom; bežični 18-tipkovnica numpad-savršen poklon za računovođe, koji rade na Excel, nastavnika, вводящих procjene, uredske radnike za unos podataka i sl. 【BOGATA 22-brojčana tipkovnica】Proširuje postojeće tipkovnicu i dodaje pune 22-ključ numeričku tipkovnicu, ona podržava Num Lock, ESC, Tab, Delete i tako dalje Sa kombinacijom tipki, koja može otvoriti computer kalkulator izravno, idealno za unos podataka i proračunske tablice programa Excel.JEDNOSTAVNO uključite Bluetooth vašeg Mac za sinkronizaciju brojčane tipkovnice, Bluetooth i odmah početi raditi. (Signal dostiže 30'). 【Dizajna s niskom potrošnjom energije 】Napajanje iz baterije 1* AAA (nije u kompletu).Bežična tipkovnica automatski prelazi u stanje mirovanja nakon nekoliko minuta neaktivnosti.Pritisnite bilo koju tipku i pričekajte par sekundi da se probudite numeričku tipkovnicu laptopa. 【NAPOMENA】 : PRIJENOSNI jednostavno uključite Bluetooth vašeg Mac za sinkronizaciju brojčane tipkovnice, Bluetooth i odmah početi raditi. (Signal dostiže 30').Boja : Crna.

ההצעות הטובות ביותר בקטגוריה..